Családjogi ügyvéd

Forduljon bizalommal családjogi ügyvédeinkhez!

A családjogi szakértő nem feltétlenül csak válóperes ügyvéd lehet, hiszen a családjog a bontópernél jóval tágabb területet fed le. Keresse meg gyakorlott jogászainkat előző házasság érvényességével, házastársak névviselésével, közös és külön vagyonnal kapcsolatos kérdésekkel, illetve ha házassági szerződés kötését tervezik. Közismert, hogy az együttélésre speciális szabályok vonatkoznak – forduljon szakértőinkhez, ha az élettársi kapcsolatra vonatkozó tanácsadásra van szüksége.

Családjogi ügyvéd

Örökbefogadás és a gyámság kérdésköre a családjog egyik legösszetettebb területe, mely különös szakértelem mellett jelentős empátiát is igényel. A jogi tanácsadástól kezdve, a családjogi perekben való képviseletig, széles körű gyámsággal és örökbefogadással kapcsolatos tapasztalatot tudhatunk magunkénak.

Családjogi ügyvéd

Budapesti ügyvédeinkhez olyan családjogi kérdésekkel is fordulhat, mint az apa vagy anya személyének bizonyítása, vagy a válás előtt a gyerektartás és gyerekláthatóságra vonatkozó tanácsadás. Ne bízza a véletlenre – a családjogi szakértő időben történő bevonásán saját és családja, gyermekei boldogulása és jólléte múlhat!

Tegye fel kérdését bátran!

Hívjon minket a 06 30 273 1908-as számon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

10 + 2 =

TelefonHívás
ÜzenetÜzenet