Ügyvéd csalási esetek védelmére

A sikeres védelemhez keresse jogászainkat!

Megtévesztés áldozata lett? Kihasználták jóhiszeműségét, vagy családjában idős embert forgattak ki a vagyonából? Az 50.000 Ft-nál több kárt okozó csalás minimum két évvel büntetendő vagyon elleni bűncselekmény, melynek fókuszában a jogtalan haszonszerzés áll, fő eszköze pedig a megtévesztés. Ügyvédeink szakértelmére a büntető eljárás során akkor is támaszkodhat, ha Ön az, akit csalás gyanújával vádolnak.

Büntetőjogi ügyvéd csalásos esetekhez

Mikor érdemes rendőrségi feljelentést tennie, és ügyvédi védelmet igényelnie? Általában megállapítható a csalás ténye a szándékosan vissza nem fizetett nagy értékű kölcsönök, az albérlet figyelmeztetés és fizetés nélküli elhagyása, vagy a lakásmaffia tevékenységei esetében is. Ne feledje: egy rutinos, a vonatkozó jogszabályokban naprakész büntetőjogász védelme mellett hatékonyabban érvényesülhetnek az Ön vagy az érintett családtag érdekei.

Büntetőjogi ügyvéd csalásos esetekhez

Speciális esetekre is fel szeretnénk hívni a figyelmet: tudni kell, hogy a házasság ígéretével elkövetett csalás (azaz házasságszédelgés), vagy az online adásvételi portálokon elkövetett üzletszerű csalás is mind-mind büntethető! Legyen résen és kérjen segítséget budapesti ügyvédi irodánktól!

Tegye fel kérdését bátran!

Hívjon minket a 06 30 273 1908-as számon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

1 + 2 =

TelefonHívás
ÜzenetÜzenet