Ügyvéd cégmódosításhoz

Forduljon bizalommal cégmódosításban tapasztalt jogászainkhoz!

Új otthon a láthatáron? A lakás-, és házvétel, vagy ajándékozás az ügytípusok közül az egyik, ami kétség kívül kellemes végkifejlettel jár. Ennek ellenére sokan tartanak az adás-vétel megkezdésétől, épp annak jogi, formai és egyéb, nehezen átlátható vonatkozásai miatt: milyen információkat keressek a tulajdonlapon? Mi a teendő, ha lakáshitelből finanszíroznám a vételt? A megfelelő felkészültséggel és rutinnal rendelkező ingatlanjogi tanácsadó ezekben és más kérdésekben is szakszerű véleményt nyújt, valamint szerződéskötéskor kötelező ellenjegyzést vállal.

Ügyvéd cégmódosításhoz

Cégmódosítás: csak megfontoltan!
Csak úgy, mint a cégalapítás esetében, cégmódosítási (hivatalos néven: változásbejegyzésre irányuló) előterjesztések esetén is fontos, hogy azok a hatályos társasági jogi szabályok mentén menjenek végbe. Ha kevés ideje van, így szeretné minél gyorsabban lebonyolítani az ügyet, keresse társasági jogban kiemelkedően rutinos budapesti ügyvédeinket!

Milyen ügyekben fordulhat ügyvédeinkhez?
– Változásbejegyzés
– Kötelező törzstőkeemelés
– Tőkeleszállítás
– Vezetőket érintő változások
– Cégnév módosulás
– Tevékenységi kör módosulás
– Üzletrész átruházása, cégeladás (tartozásmentes társaság esetén)
– Telephely, székhely adatainak módosulása

Ügyvéd cégmódosításhoz

Szakszerű jogi tanácsadás cégek, vállalkozások részére. Nem igazodik ki a társasági jog útvesztőiben? Nem tudja, mitévő legyen? Ha cége komoly változás előtt áll, kérjen jogi tanácsadást szakértőinktől a jogilag megalapozott döntéshez – ezzel megelőzhetőek a további bonyodalmak, melyek jogi és pénzügyi terhekkel is járhatnak.

Tegye fel kérdését bátran!

Hívjon minket a 06 30 273 1908-as számon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

8 + 13 =

TelefonHívás
ÜzenetÜzenet