Ügyvéd egyéb büntetőügyekhez

Forduljon bizalommal egyéb büntetőügyekben jártas jogászainkhoz!

A büntetőjog rendkívül komplex jogi terület – a hatályos jogszabályok naprakész ismerete mellett nagyfokú elemző és pszichológiai képességet, érzéket igényel. Büntetőjogi kategória, így peres eljárásban büntethető – a teljesség igénye nélkül – az emberrablás, a kábítószer-birtoklás, a szexuális kényszerítés, a személyes adattal való visszaélés, a magánlak- vagy becsületsértés, a közúti veszélyeztetés, közúti baleset okozása és a garázdaság is.

Ügyvéd egyéb büntetőügyekhez

Akár gyanúsítottként, akár sértettként vesz részt a büntetőperben, fontos a rutinos és határozott büntetőügyvédi képviselet, hiszen gyakran a szabadság megtartása vagy elvesztése a tét. Tudta például, hogy a büntethetőséget a következő tényezők kizárják, illetve korlátozni tudják?
– gyermekkor
– kóros elmeállapot
– kényszer/fenyegetés
– jogos védelem
– egyéb (törvényben meghatározott) ok

Ügyvéd egyéb büntetőügyekhez

A büntetőjogi törvényeket jól ismerő és azok összefüggéseit hatékonyan alkalmazni tudó ügyvéd a legtöbb estben képes elérni, hogy a büntetőper az Ön érdekeinek érvényesülésével záródjon. Keresse fel budapesti ügyvédi irodánkat, és éljen a hathatós jogi képviselet lehetőségével!

Tegye fel kérdését bátran!

Hívjon minket a 06 30 273 1908-as számon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

11 + 5 =

TelefonHívás
ÜzenetÜzenet