Ügyvéd cégalapításhoz

Forduljon bizalommal cégalapításban jártas jogászainkhoz!

Kedvező változások a magyar cégalapítási szabályokban
Tudta, hogy 2017 áprilisától jelentősen csökkentek a cégalapítás költségei? Kft, KKt, Bt és egyéni cégformák esetén ingyenes lett a cégbejegyzés illetéke, valamint a Cégközlönyben való közzététel is. A Ptk. új rendelkezései szerint pedig mostantól úgy is létrehozható korlátolt felelősségi társaság, hogy alapításkor a vagyoni hozzájárulást nem bocsájtják rendelkezésre.

Ügyvéd cégalapításhoz

Cégalapítás gyorsan, profin, Budapesten! A cégalapítás egyszerűbb, elektronikus menete mellett tehát már kedvezőbb járulékos költségekkel is számolhat. Budapesti ügyvédi irodánk igyekszik hasonlóképp megkönnyíteni a gazdasági alapítások kezdeti időszakát: ennek eredményeképp a cégalapítás néhány munkanapon belül lebonyolítható.

Ügyvéd cégalapításhoz

A cégalapítást végző, társasági jogi ügyvéd először is igény esetén jogi tanácsot ad. Megszerkeszti a társasági okiratot (vagyis testre szabja a „cégalapítási szerződést”), elkészíti az aláírási mintákat, az elkészült dokumentumot benyújtja az illetékes cégbíróság felé. A közbenjáró jogász fogadja és továbbítja a bejegyzési végzést az ügyfélnek, végül pedig szükség esetén egyeztetik a hiánypótlást.

Tegye fel kérdését bátran!

Hívjon minket a 06 30 273 1908-as számon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

2 + 7 =

TelefonHívás
ÜzenetÜzenet