Ügyvéd zsarolási ügyekhez

Forduljon ügyvédeinkhez a hatékony jogi védelem érdekében!

Ha jogtalan haszonszerzés céljából szóban közvetlenül vagy fizikai erőszakkal arra kényszerítették, hogy saját szándékaival ellenkezőleg tegyen, akkor zsarolás bűntette valósult meg. Az okozott vagyoni hátrány lehet anyagi (például ingóság átadása), de még egy jogtalan fizetési kötelezettség vállalása is.

Ügyvéd zsarolásos esetekhez

Fenyegetés: a vagyon elleni erőszakos bűncselekmények kiegészítője Akkor is élhet a feljelentéssel, ha zsarolás egyik eszközének, fenyegetésnek lett az áldozata. Ennek lényege a komoly félelmet keltő magatartás. A fenyegetés célpontja a sértett testi épsége épp úgy lehet, mint valamely vagyontárgya (például ingatlan felgyújtásának kilátásba helyezése már büntethető.) A zsarolásos és fenyegetéses esetekben jártas ügyvéddel úgy vehet részt az eljárásban, hogy minél inkább az Ön érdekei érvényesüljenek.

Ügyvéd zsarolásos esetekhez

Jogi tanácsadás és védelem az eljárás során Forduljon budapesti ügyvédi irodánkhoz, ha gyanúsítottként vagy elkövetőként lép zsarolásos illetve fenyegetéses eljárásba. Ne védekezzen egyedül, bízza rá magát a felkészült jogászainkra a minél méltányosabb ítélet érdekében.

Tegye fel kérdését bátran!

Hívjon minket a 06 30 273 1908-as számon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

3 + 10 =

TelefonHívás
ÜzenetÜzenet