Kártérítési ügyvéd

Forduljon budapesti kártérítési ügyekben jártas jogászainkhoz!

Az itthoni vagy külföldi közúti baleseteken kívül még számos helyzet előidézheti vagyoni vagy nem vagyoni károsodást. Bennük az a közös, hogy a kárrendezési eljárás során ésszerű a kártérítési ügyekben otthonosan mozgó jogi szakértő segítségét kérni – ugyanis sok esetben, ha kizárólag a munkáltatón vagy a biztosítón múlik a kárrendezés mértéke, a károsult igen rosszul jarhat.

Kártérítési ügyvéd

A munkahelyi és üzemi balesetek kapcsán rengeteg helytelen információ kering, ráadásul a munkavállaló megfelelő jogi ismeretek vagy képviselet hiányában ki lehet szolgáltatva a munkavállaló önös érdekeinek. Forduljon a kártérítési perek szakértőjéhez, ha baleset érte vagy foglalkoztatási megbetegedés gyanúja áll fenn.

Kártérítési ügyvéd

Az orvosi műhibaperek a kártérítési ügyek szinte legösszetettebb és legköltségesebb formái. Ha a peren kívüli megegyezés semmiképpen sem lehetséges, akkor érdemes peres eljárásban méltányos kártérítés kiperlését megkísérelni. Keresse budapesti ügyvédi irodánkat, ha károsultként jogi tanácsadásra, vagy kártérítési per során szakszerű képviseletre van szüksége.

Tegye fel kérdését bátran!

Hívjon minket a 06 30 273 1908-as számon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

5 + 3 =

TelefonHívás
ÜzenetÜzenet